Gå direkt till innehåll
Thomas Näsvall
Thomas Näsvall

Pressmeddelande -

Thomas Näsvall ny platschef på Bygma Tyresö

På Bygma i Tyresö genomförs just nu en storsatsning och i samband med det har Thomas Näsvall tagit klivet in som ny platschef. Han tillträdde tjänsten den första augusti.

På Bygma i Tyresö har precis en stor renovering genomförts och nu görs ännu en storsatsning där målet är att försäljningen ska fördubblas inom en snar framtid. I samband med detta kliver Thomas Näsvall in som ny platschef.

Thomas har gedigen erfarenhet inom byggbranschen och ett starkt fokus på kundrelationer och försäljning. Senast kommer han från tjänsten som försäljningschef Svealand på Bygma och innan dess var Thomas säljchef på Bygma i Tyresö.

– Jag är oerhört motiverad inför detta och det känns bra att vara tillbaka på Tyresö. Här finns en bra mix av proaktiva & tekniska säljare, nyligen blev även den nya drive-in sektionen klar vilket gör oss till Stockholms modernaste byggservice-anläggning. Vi kommer jobba hårt med att både öka & bredda kundsegmentet och självklart fokusera på att bli den bästa arbetsplatsen, säger Thomas Näsvall, ny platschef på Bygma i Tyresö

– Vi är så glada att Thomas nu kliver in som ny platschef på Bygma i Tyresö. Thomas har länge varit en viktig spelare i företaget och det kändes självklart att just han skulle ta den här tjänsten. Med sin långa erfarenhet inom försäljning, service och kundrelationer är han rätt person att driva satsningen i Tyresö, Peter Lindström, VD för Bygma Sverige



Ämnen

Kategorier


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 500 anställda. I Sverige finns 18 anläggningar, som tillsammans omsätter 1,3 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21