Gå direkt till innehåll
Petter Arvidsson, säljchef på Bygma i Umeå.
Petter Arvidsson, säljchef på Bygma i Umeå.

Nyhet -

Ny filmsatsning för hantverkare landet runt

I den nya filmserien ”Landet runt med Bygma” följer tittaren ett spännande husbygge som kännetecknas av såväl speciella detaljer och materialval som ett starkt partnerskap under hela byggprocessen. Filmen riktas såväl till hantverkare som fastighetsägare.

Dagligen levererar Bygma material till en uppsjö intressanta byggprojekt landet runt. Bakgrunden till filmen är att presentera några av dessa byggnationer på film.

Ett av dem är ett arkitektritat fritidshus som ligger strax utanför Umeå. Huset är vackert beläget på en skogstomt invid havet och är byggt med genomgående material av lärkpanel, betonginslag, större glaspartier och rheinzink i plåtdetaljer. Arkitekten Christoffer Andersson, CA Arkitektur AB, har ritat huset som är uppfört av den lokala entreprenören Creativ Bygg & Inspiration. Bygma har jobbat tätt med byggentreprenören från start, ett partnerskap som innebär många fördelar i hela ledet från arkitekt till slutkund.

– Det som kännetecknar oss är ett starkt engagemang. Vi vill vara delaktiga i hela ledet och ingå i ett partnerskap med våra kunder. En av fördelarna med att jobba tätt med våra kunder är att vi lär oss varandras rutiner. På så sätt ger vi varandra de allra bästa förutsättningarna, säger Petter Arvidsson, säljchef Bygma Umeå, som medverkar i filmen.

Huset utanför Umeå är en byggnation som innehåller många speciella detaljer och det har krävt en hel del innovativa lösningar och yrkesskicklighet av hantverkarna. I filmen lyfts några av dessa byggnadstekniska detaljer upp och hantverkarna berättar mer om projektet. Med filmen vill Bygma inspirera och sprida kunskap till såväl proffs som fastighetsägare.

Ämnen

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21