Gå direkt till innehåll
Lövångers Bygg, Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä väljer Bygma som samarbetspartner.
Lövångers Bygg, Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä väljer Bygma som samarbetspartner.

Pressmeddelande -

Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä väljer Bygma som samarbetspartner.

Med stort fokus på kvalitet, prismedvetenhet och leveranssäkerhet har Lövångers Bygg etablerat sig som Sveriges största tillverkare av byggsatser i trä för garage, maskinhallar, stall och fritidshus. Företaget har med stor framgång förenklat byggprocessen med hjälp av egenutvecklad digital teknik som underlättar kundens planering och beslut inför byggandet. Lövångers Bygg säljer idag mer än 500 hus per år och fortsätter att satsa på tillväxt och utveckling. Nu tar Lövångers Bygg ytterligare ett stort steg framåt genom att välja Bygma Sverige som sin samarbetspartner.

–Vi har sökt en samarbetspartner i vår satsning på invändiga ytskikt med kvalitet, prismedvetenhet och svordomsfria leveranser i fokus. Bygma Sverige kunde möta våra högt ställda krav och tillsammans kommer vi att revolutionera byggindustrin med intressanta erbjudanden till våra kunder, säger Jonas Sjölin, vd på Lövångers Bygg.

–Vi på Bygma är verkligen glada över att få vara en del av den här resan tillsammans med Lövångers Bygg. Vi fortsätter att stärka vår närvaro även inom byggindustrin i Sverige. Detta tack vare vår nyfikenhet att utvecklas utan att tumma på den kvalitet och service som kännetecknar Bygma sedan generationer, meddelar Peter Lindström, vd på Bygma Sverige.

Läs mer om Bygma och våra produkter på www.bygma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 500 anställda. I Sverige finns 19 anläggningar, som tillsammans omsätter ca 1,5 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21