Gå direkt till innehåll
I Sundsvall har Bygmastipendiet tilldelats byggeleverna Olof Forsberg och Jennifer Eriksson. De syns i bild tillsammans med Erik Tjernström Backlund från Bygma och Bo Eriksson från Sundsvalls Gymnasium.
I Sundsvall har Bygmastipendiet tilldelats byggeleverna Olof Forsberg och Jennifer Eriksson. De syns i bild tillsammans med Erik Tjernström Backlund från Bygma och Bo Eriksson från Sundsvalls Gymnasium.

Pressmeddelande -

Bygmastipendiet delas ut i Sundsvall.

I Sundsvall har Bygmastipendiet tilldelats byggeleverna Olof Forsberg och Jennifer Eriksson. De syns i bild tillsammans med Erik Tjernström Backlund från Bygma och programsamordnare Bo Eriksson från Byggprogrammet vid Sundsvalls Gymnasium.

Bygmastipendiet delas årligen ut av bygghandelskedjan Bygma, till sistaårselever som utmärkt sig under sin utbildning på bygg- och anläggningsprogrammet. Ett tjugotal stipendiater utses och belönas med såväl värdefulla verktyg som en prissumma på 10 000 kronor som fördelas på en eller två elever per skola. Allt i syfte att premiera kunskap och kvalitet – och för att stimulera återväxt av kunnig och kvalificerad personal till Sveriges alla bygg- och anläggningsföretag.

Olof Forsberg premieras särskilt för att tagit ansvar för sina studier och på ett föredömligt sätt visat prov på god yrkeskunskap.

Jennifer Eriksson har även hon visat på stort engagemang och tagit stort ansvar över sin utbildning. Jennifer har också varit drivande i många projekt och fört klassens talan så att elevernas rättigheter kommit fram. Sundsvalls Gymnasium lyfter fram Jennifer som en resurs för framtidens byggbransch.

Från Bygmas håll önskar vi er, Olof och Jennifer lycka till. Vi hoppas på en god framtid för er där vi kommer att få mötas igen med ett fördjupat samarbete i era kommande yrkesroller.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 500 anställda. I Sverige finns 19 anläggningar, som tillsammans omsätter ca 1,5 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21