Gå direkt till innehåll
Två lyckliga Bygmastipendiater vid Luleå gymnasium: Ali Mir Afzali och Herman Söderholm.
Två lyckliga Bygmastipendiater vid Luleå gymnasium: Ali Mir Afzali och Herman Söderholm.

Pressmeddelande -

Bygmastipendiet delas ut i Luleå

Sistaårseleverna vid byggprogrammet på Luleå Gymnasium, Ali Mir Afzali och Herman Söderholm, mottog Bygmastipendiet i samband med fredagens skolavslutning. Stipendiet delades ut av Bygmas platschef i Luleå, Lars Eriksson, yrkeslärare Birger Karlsson och rektor Anders Wedin. Stipendiet består av en prischeck på 5 000:- var och en egen uppsättning verktyg till det framtida arbetslivet.

Både Ali Mir Afzali och Herman Söderholm tilldelas Bygmastipendiet för sitt sätt att lyfta klass- och arbetskamrater och med god hjälpsamhet vara goda lagspelare.

Bygmastipendiet delas årligen ut av bygghandelskedjan Bygma, till sistaårselever som utmärkt sig under sin utbildning på bygg- och anläggningsprogrammet. Ett tjugotal stipendiater utses och belönas med såväl värdefulla verktyg som en check på upp till 10 000 kronor. Allt i syfte att premiera kunskap och kvalitet – och för att stimulera återväxt av kunnig och kvalificerad personal till Sveriges alla bygg- och anläggningsföretag.

Från Bygmas håll önskar vi Ali och Herman lycka till, och hoppas på en god framtid där vi kommer att få möta er igen i era kommande yrkesroller.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 500 anställda. I Sverige finns 19 anläggningar, som tillsammans omsätter ca 1,5 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21