Gå direkt till innehåll
Bygmas storsatsning i Eskilstuna – nu öppnar den nya byggbutiken

Pressmeddelande -

Bygmas storsatsning i Eskilstuna – nu öppnar den nya byggbutiken

Byggmaterialkoncernen Bygma storsatsar i Eskilstuna. Nu står en helt ny, större och modernare byggbutik klar. Butiken slår upp portarna den 29 augusti och för att fira inleder man med en tre dagar lång öppningsfest.

Den nya butiken, som ligger i anslutning till den nuvarande anläggningen strax utanför Ekängen, är på ca 800 kvadratmeter. Fokus har varit på att skapa en ljus, modern butik som kunderna lätt hittar i. Ambitionen är att även fortsättningsvis attrahera byggproffsen, men med den större butiken kommer även Bygmas kvalitetsmedvetna konsumentkunder att få ett större utbud att välja på.

- Vi ser en stor potential i Eskilstuna och tar nu nästa steg i att bli en ännu mer komplett bygghandel. Vi är glada att vi kan erbjuda Eskilstuna en modern och välsorterad bygghandel av ett slag som jag uppfattar stan är redo för – och förtjänar. Samtidigt passar vi på att i ännu högre grad anpassa sortimentet efter vad marknaden idag kräver, säger Carl-Johan Insulander, platschef för Bygma i Eskilstuna.

Den nya butiken öppnar den 29:e augusti och öppningsfesten pågår mellan 29-31 augusti. På plats finns ett stort antal leverantörer som visar upp sina produkter och det kommer att finnas fantastiska erbjudanden hela helgen. Dessutom bjuder Bygma på hamburgare.

- Förutom att modernisera och få en större butik som tilltalar våra kunder och medarbetare tar vi med den nya butiken dessutom stora steg i vår digitala omställning, en satsning som kommer att vara helt klar under vintern, avslutar Carl-Johan Insulander.

För mer information, vänligen kontakta:

Carl-Johan Insulander, platschef Bygma Eskilstuna, 070-652 12 46, cji@bygma.se

Ämnen

Kategorier


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 100 anställda. I Sverige finns 17 anläggningar, som tillsammans omsätter 1,2 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21