Gå direkt till innehåll
Bygma satsar på fördubblad brädgård i Danderyd - och firar i dagarna sex

Pressmeddelande -

Bygma satsar på fördubblad brädgård i Danderyd - och firar i dagarna sex

Byggmaterialkoncernen Bygma expanderar i Danderyd. Företaget gör nu en satsning på brädgården – och fördubblar ytan. I dagarna står den nya brädgården klar. Invigningen sker nu på måndag den 26 augusti och inleder därmed en veckas öppningsfest.

På måndag slår Bygma i Danderyd upp portarna till en ombyggd och dubbelt så stor brädgård. Nu blir det mer av en drive thru, med ett utökat sortiment.

- Vi har helt enkelt vuxit ur den gamla brädgården. Det känns fantastiskt bra att kunna erbjuda en dubbelt så stor yta i brädgården, framför allt för att det förenklar för kunderna. Allt för att leva upp till vårt motto ”För dig som kräver litet mer”, säger Susanne Ersson, platschef för Bygma i Danderyd.

Under öppningsveckan bjuder Bygma på lunch samtliga dagar och på plats finns ett stort antal leverantörer som visar upp sina produkter och är redo att svara på frågor mellan klockan 10-14 varje dag. Förutom ett öppningserbjudande på 20% på samtliga ordinarie lagervaror, kommer det att finnas speciella öppningserbjudanden på vissa produkter.

För mer information, vänligen kontakta:

Susanne Ersson, platschef Bygma Danderyd, 072-556 24 35, see@bygma.se

Ämnen

Kategorier


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 100 anställda. I Sverige finns 17 anläggningar, som tillsammans omsätter 1,2 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21