Gå direkt till innehåll
På bilden: Mikael Häggström, ny platschef Bygma Umeå
På bilden: Mikael Häggström, ny platschef Bygma Umeå

Pressmeddelande -

Bygma rekryterar ny platschef i Umeå

Bygma har rekryterat Mikael Häggström till tjänsten som platschef för anläggningen i Umeå.

Närmast kommer Mikael från RagnSells och rollen som regionchef för recycling i region Nord Södra. Han har mångårig erfarenhet av logistik, har arbetat som byggskadechef på Folksam under tio år samt har drivit flera egna företag.

– Jag är oerhört motiverad inför detta uppdrag och ser en stor potential att utveckla nya affärer och optimera verksamhet med fokus på kund. Jag ser fram emot att arbeta i ett familjeägt företag som dessutom snart kommer att ha Umeås finaste byggvaruhus. Att Bygma har en bra ledarskapskultur spelar också in i mitt beslut att ta tjänsten. Jag ser fram emot att få träffa mina nya kollegor och kunder, säger Mikael Häggström.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Mikael Häggström till Bygma i Umeå. Mikael är en ambitiös och bra lagspelare som med sin kompetens och erfarenhet kompletterar gänget i Umeå på ett bra sätt. Vi är övertygade om att han är rätt person att leda och utveckla verksamheten, kommenterar Magnus Boström, regionchef för Bygma Norrland.

Mikael Häggström påbörjar sin tjänst på Bygma efter årsskiftet.

Ämnen

Kategorier


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 100 anställda. I Sverige finns 17 anläggningar, som tillsammans omsätter 1,2 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21