Gå direkt till innehåll
Bygmas anläggning i Skellefteå utökas med en ny lagerhall och förbättrad butik för att ytterligare effektivisera logistik och kundservice.
Bygmas anläggning i Skellefteå utökas med en ny lagerhall och förbättrad butik för att ytterligare effektivisera logistik och kundservice.

Pressmeddelande -

Bygma investerar i utökad kapacitet i Skellefteå.

Bygma AB, en av Nordens ledande leverantörer av byggmaterial, investerar i en ny lagerhall i Skellefteå och bygger om sin butik för att ytterligare förbättra tillgänglighet och kundservice i en växande marknad.

Lagerkapaciteten ökas och all tung trafik kan då skiljas från övrig trafik. Hallen kommer att ha en totalyta på ca 1 800 kvadratmeter och vara färdigbyggd hösten 2024.

Vår investering i ny lagerhall i Skellefteå är en del i vår plan att ständigt förbättra förutsättningarna för våra kunder och anställda och därigenom hålla en oklanderlig servicenivå till våra kunder, säger Peter Lindström, Vd Bygma AB. Vi är glada över att snart kunna möta våra kunders krav på flexibilitet och enkelhet med ännu bättre service och snabbare leveranser av högkvalitativt byggmaterial.

Den nya lagerhallen och en förnyad butik kommer att ge företagets kunder tillgång till snabbare leveranser av byggmaterial, vilket kommer att göra det möjligt för dem att effektivare möta sina byggbehov. Bygma AB fortsätter att expandera sin närvaro på nya platser och förbättra existerande anläggningar för att bättre betjäna sina kunder.

Bygma AB främjar hållbarhet och miljöarbete. Därför byggs den nya lagerhallen med hänsyn till energieffektivitet och minimering av miljöpåverkan.

Ämnen

Kategorier


Bygma AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S. Koncernen består av drygt 100 anläggningar fördelat på Sverige, Danmark samt Island och har cirka 2 500 anställda. I Sverige finns 19 anläggningar, som tillsammans omsätter ca 1,5 miljarder SEK.

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21