Gå direkt till innehåll
Bygma erbjuder räntefri avbetalning med Santander

Nyhet -

Bygma erbjuder räntefri avbetalning med Santander

Bygma har slutit avtal med Santander Consumer Bank för att kunna erbjuda privatkunder enkel och trygg delbetalning. De flesta fastighetsägare investerar någon gång under sin livstid i sitt boende, både planerade renoveringar men även vid oplanerade händelser. En del åtgärder kan vara av större dignitet och vid akuta renoveringsbehov kanske det inte finns sparade medel.

Den räntefria delbetalningen är från 3 upp till 36 månader. Med "Mitt kort trygga köp" så ingår det även en Köpförsäkring med en prisgaranti på 90 dagar, 90 dagars allrisk och 3 års försäkring för garantifel som är mekaniskt, elektriskt eller elektroniskt. Läs mer på bygma.se samt fullständiga villkor på santanderconsumer.se.


Om Santander Consumer Bank
I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och för e-handel. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Ämnen

Kontakter

Peter Lindström

Peter Lindström

Presskontakt VD +46 8-519 425 21